Personeelsuitje

Posted February 19th, 2007 by Dentheman. Comments (2).

Om half 9 ‘s ochtends vertrokken wij vanuit Den Helder richting spaarnwoude, waar wij na veel gediscussier naar binnen konden met onze cadeaubonnen. Eenmaal opgetuigd (skibroek, boots passen, board afstellen etc.) klokte we in en gingen de piste op, ik als wintersport-noob keek mijn ogen uit, zoveel sneeuw heb ik in jaren niet gezien, laat staat op zo’n mooie helling, ik kon niet wachten om van boven naar beneden te rippen, maar wij begonnen met Suus, Anneke en Sigrid onder begeleiding van Chris op de kinderpiste, een flauw aflopend hellinkje met heel veel kleine kinderen, na een stuk of 20 keer afdalen hadden we het door en probeerden we de grote piste, we startte alleen niet bovenaan maar ergens halverwege, en uiteindelijk op 3/4. Het snowboarden was geweldig, ik kon aan het einde van de 2 uur zelfs sturen (lees: mensen ontwijken) en remmen zonder te vallen! Het is veel makkelijker én leuker dan dat het er uit ziet!


VLNR: Ben, Chris, Suus, Sigrid, ik, Anneke

 

Daarna reden we naar egmond (na een uur in de file te hebben gestaan bij akersloot) om bij de ‘Zilte Zoen’ te eten, ik moet zeggen dat het best een gezellige tent was aangzien we er van half 3 tot half 7 gezeten hebben :p

 

Klik hier voor de volledige serie
En hier als je geen java hebt

 

 

2 Responses to “Personeelsuitje”

  1. Sander

    EN waar is Sanne nou? 😉

    Dennis says: Die is al een jaartje weg hoor 😉

  2. Sander

    Ik blijf ook echt niet bij 😛

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>