Eindelijk 18

Posted March 15th, 2007 by Dentheman. Comments (2).

Gister bereikte ik de respectabele (aldus mijn nicht) leeftijd van 18 jaar, ik ben onwijs verwend met veel gezelligheid, chocolade, rum, drankdispenser, koppen, mokken, bierglazen rijlessen, en geld. Van die rijlessen heb ik diezelfde middag gebruik gemaakt en heb een uurtje gereden, even aan de auto wennen en veel kleine straatjes gepakt.

Korte impressie van mijn dag

Klik op de foto voor de volledige gallery
Of klik
hier voor de html versie

 

Vandaag had ik van 08.00 tot 10.00 m’n 2e en m’n 3e uur les, en na een half uurtje de smalle zijstraatjes van de schooten onveilig gemaakt te hebben met leren spiegelen en bochten doorkijken mocht ik wat rondrijden en speciale verrichtingen uitvoeren (achteruit, bocht achteruit, hellingproeven) deze gingen allemaal erg smooth. Aan het einde van de les werd me verteld dat ik maar moest gaan opschieten met m’n theorie aangezien ik als ik alles zo snel opppak als de afgelopen lessen wel eens rond de 16e 17 e les af zou kunnen gaan rijden mocht alles zo soepel blijven gaan. In euforie naar de rijschool gereden en daar plaatsgenomen in de vrachtwagen en toen naar school gebracht 🙂 Wat ook weer een hele ervaring was om in zo’n groot ding te zitten.

2 Responses to “Eindelijk 18”

  1. Frank

    Nog gefeliciteerd! 🙂 En succes met je lessen. 😉

  2. Sander

    Inderdaad nog gefeliciflapstaart en ik zie je wel op de weg! 😛

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>