Varen

Posted August 1st, 2007 by Dentheman. Comment (1).

Maandag ben ik op mijn vrije dag met de baas op stap geweest, we zijn met vrienden van hem (en de bazin) kokkels wezen rapen van het wad, vlak bij het kuitje. Met een 150 pk rubberboot gingen we heen en de hoge golven waren en mega-spektakel, het springen en beuken op, tegen en over de golven was machtig mooi. Ook was Ton mee, dat is een machtig mooi mannetje die heel veel kon vertellen over de zee en de beestjes op het wad. Na 2 uur zoeken hadden we zo’n 10 kg kokkels en een stuk of 20 japanse oesters, die we dinsdag gegratineerd gegeten hebben, en het was heerlijk. Als het mooi weer is gaan we nog een keer met hun op stap, maar dan als personeelsuitje 🙂 Er zijn ook nog foto’s gemaakt, misschien dat die hier één dezer dagen ook nog verschijnen.

One response to “Varen”

  1. Live my life every day

    […] 4 maanden geleden had ik beloofd de foto’s te plaatsen van het kokkels rapen op het wad, en nu is het eindelijk […]

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>