Dentheman.nl cribs!

Posted August 25th, 2007 by Dentheman. Comments (3).

Hier wat foto’s van mijn ‘crib’ in Leeuwarden


M’n moeder die de gordijnen aan het inkorten is (A)


Keuken, je ziet: Senseo, waterkoker, Messenblok, Gasfornuis, prullebak, krat bier, oven (met daarin: tosti :p )


Woonkamer met ruime hoekbank, televisie en home cinemasysteem, en rechts de bureau’s


Hier de tv en de bureau’s nog wat duidelijker in beeld


De deur die je links ziet leidt naar het halletje vanwaar je weer naar mijn slaapkamer, de badkamer of de trap naar beneden kunt gaan, aangezien ik de kleine slaapkamer heb mocht ik een kledingkast in de woonkamer neerzetten.


Boeken, cd’s, dvd’s etcetera


Badkamer, achter de deur zit het toilet, daarachter de douche, en daarachter het ligbad!


Het is geen jacuzzi maar het is voldoende 😉


De douche, met thermostaatkraan


Mijn slaapkamer vanuit het halletje gezien


En zo ziet de wereld eruit als ik op m’n bed lig


En zo ook

Ik kan nu zeggen na m’n 2e nacht leeuwarden dat het allemaal wel bevalt, het enige waar ik last van heb ik dat mijn matras onwijs doorligt (ik geloof dat ik de 3e eigenaar ben) dus die moet ik vervangen, gelukkig kraakt het bed niet en is het hier niet gehorig. Qua eten vermaak ik me best, vandaag heb ik heel luxe gegeten, een zakje gemarineerde bbq groenten (€3) en spareribs (€3,35 min 35%) en van alles de helft dus morgen heb ik ook nog wat lekkers. Vandaag even het centrum ingefietst om wat boodschapjes te halen, en wat pennen en nog wat kleine spulletjes.  Morgen komt marijn (huisgenoot) hier ook en dan eens kijken of het dan nog zo bevalt haha 😉 En er komt morgen wat visite langs 🙂

3 Responses to “Dentheman.nl cribs!”

 1. elly

  Hallo Dennis, het ziet er prachtig uit, je hebt alles bij de hand en het is goed ingericht, super hoor. Succes met de studie maar vooral veel plezier. PS de mannen zijn onderweg en hebben de tas etc mee.
  Groet Elly

 2. Sander

  Hey mup,

  Het ziet er mooi uit, met hoeveel personen zit je daar verder?

  Met 2 man in totaal, ik & marijn

 3. carlijn

  hey dennis, nou volgens mij redden jullie het wel met z’n 2en:P veel plzier in je nieuwe stulpje enne succes met je studie:P
  kusz carlijn

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>