Liften is cool

Posted February 18th, 2008 by Dentheman. Comments (4).

Na een supergezellige praktijkweek waar 2e jaars dingen van mij geleerd hebben, ik managers heb verteld dat mijn recept beter is dan dat van hun (Heerlijk 4 jaar horeca ervaring) en bovenal een heerlijk weertje. Ging ik na een weekendje werken weer met de bus naar Leeuwarden, op een maandag voor de verandering want ik heb zondag ook gewerkt. Mistte ik mijn aansluiting in Den Oever omdat ik de toeristische route had genomen (via anna Paulowna). En in de tijd dat ik een half uur moet wachten, besloot ik te gaan liften, op verjaardagen in de familie heb ik al grote verhalen gehoord over mijn Ome Eli de avondturier, die heel europa doorgelift is, en zelfs op kerstavond naar Den Helder is gelift vanuit van Eweijcksluis. En verdomd, binnen 3 auto’s stopte er een hele aardige man in een peugot 206 station die mij voor de deur in Leeuwarden heeft afgezet, niet alleen heb ik hiermee 1,5 uur bespaard, het was ook nog eens supergezellig, we hebben allerlei verhalen uitgewisselt en best wel gelachen. Bij mij thuis nog even een bakje koffie gedaan, en toen is de man zonder naam weer vertrokken.

4 Responses to “Liften is cool”

 1. Bob

  lol vet! 😀

 2. Thomas

  ik kan maar een ding zeggen – maar dat heb jj al gezegd,.. naja voor de sake of de kracht van herhaling: liften is cool!

 3. Ome Eli

  Ik leg het je nog één keer uit, focus je op auto’s met een vrouwelijke bestuurder.
  Goed gedaan!
  Oma zou zeggen: doe je wel voorzichtig.

  Ik zal het onthouden voor een volgende keer, er passeerde wel een auto met vrouwelijke bestuurder al toeterend maar die zat al vol (helaas)

 4. Dentheman.nl − viva la vacantia

  […] boven tijdens de barbeque Het einde van de vakantie is te dichtbij en vanmiddag heb ik net zoals een jaar geleden ben ik gelift naar Leeuwarden gelift vanuit Den Oever, deze keer had ik geen aansluiting gemist, was […]

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>