Weekje Den Helder

Posted February 18th, 2009 by Dentheman. Comment (0).

Zoals sommigen wel zullen weten zit mijn moeder in de vervelde situatie dat zij vier-en-een-halve week in Thailand zit, en ik zit nu een weekje in Den Helder omdat ik ook nog eens vakantie heb. Het houd allemaal heel wat in het huishouden in een echte woning in plaats van de appartementjes waar ik zelf heb gewoond (woon), er is een kat die eten moet, omdat je niet eerst veel trappen op moet is de vloer ook sneller vies, dus stofzuigen én dweilen. Geen cv ketel maar een heerlijke gaskachen (die flink stookt omdat er een huiskamerdeur zonder glas zit, brrr). De was daarentegen is een stuk makkelijker want hier staat een heuse droger!

Den Helder is wel erg saai, geen Internation Student Night op maandag, geen dolle dinsdag, en ook de doelesteeg komt niet naar Den Helder op woensdag. Het is een week van op tijd naar bed, en lang uitslapen, filmpjes kijken, en een beetje schuren en plamuren aan de console van mijn boot.

HEA? een boot? ja ik heb samen met steyn een rubberboot gekocht met console, en er moet natuurlijk wat aan gebeuren, verfje, schoonmaakbeurtje, en als het kan een 25 pk buitenboord motor, eens kijken of dat varen net zo leuk is als autorijden……

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>