lang weekend

Posted April 9th, 2009 by Dentheman. Comment (0).

Aangezien ik vanaf woensdagmiddag geen verplichten meer heb lopen voor school tot dinsdag ben ik alweer naar Den Helder gereden en heb even lekker meegetrained met mijn oude volleybalteam, erg gezellig en ik voel me helemaal lekker na weer eens even lekker gesport te hebben 🙂 Morgen lekker (leuk, met 20 graden) aan het bootje werken (schoonmaken, dingetjes aandraaien en wat dingetjes gladstrijken) en dan helaas niet varen want na de werkzaamheden moet het dingetje een tijdje drogen. Dus aan alle boot-eigenaren: veel plezier op het water morgen zonder mij 🙁
‘t Weekend weer werken net als de paasdagen en dan begint de nieuwe module, Planning Daily Operations in Leeuwarden. De laatste module van dit jaar alweer…..

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>