Zonneschijn en vakantie

Posted April 23rd, 2009 by Dentheman. Comment (0).

Ik heb al aardig wat van mijn balkonnetje in leeuwarden genoten (beste uitvinding op de tuin na) maar vandeweek was het windstil en vol in de zon, het was niet uit te houden!
Gister even aan de wandel geraakt aangezien ik mij de hele week al koest had gehouden, gezellig met nadine was gedronken zij een fles wijn, en ik 4 halve liters….aangezien dit het laatste bier was in huis, besloot ik aan de martini te gaan, vorige week was mij een martini aangeboden en was mij goed bevallen! Uiteindelijk nog de stad ingeraakt maar het kaarsje ging snel uit. Op bier kan ik uren doorgaan maar een halve fles martini tussendoor is killing…

Het weekend een beetje werken en bijkomen van de pittige week. En dan heb ik ruim een week vakantie. Als het allemaal een beetje meezit vier ik koninginnedag in Londen City (al denk ik niet dat ze het daar zo uitbundig vieren als hier…) met mijn vader, Linda & Anouck. Het is alweer een hele tijd terug (1e keer 4 havo) dat ik Londen gezien heb, erg mooie stad…

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>