viva la vacantia

Posted May 5th, 2009 by Dentheman. Comment (1).

Iedereen verwacht na mijn vorige post waanzinnige foto’s en verhalen over de stad Londen maar helaas ging dat tripje niet door,,, Wat wel door is gegaan is 1,5 week geen school, die tijd heb ik gevuld met slapen, drinken, een tripje Den Haag, koninginnedag in Den Helder en nog wat kleine dingetjes die het noemen niet waard zijn (zoals het opruimen van mijn helders verblijf). Zondag gezellig naar Hoorn met m’n moeder & Ton om de verjaardag van wouter te vieren, de oermens kwam in het mannelijke gedeelte van de familie weer naar boven tijdens de barbeque Het einde van de vakantie is dichtbij en vanmiddag heb ik net zoals een jaar geleden naar Leeuwarden gelift vanuit Den Oever, deze keer had ik geen aansluiting gemist, was ik niet blut, maar gewoon, omdat het kan! En de 1e auto stopte (geeneens tijd voor een foto van mijn tas en het bord) en zette mij nog geen half uur later 1,5 km naast mijn deur in Leeuwarden af

One response to “viva la vacantia”

  1. elite SMVB

    Jammer van die gemiste foto, maar mooie aktie!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>