geen nieuws is goed nieuws

Posted July 7th, 2009 by Dentheman. Comment (0).

Ik heb al een tijdje niks van me laten horen maar dat komt omdat mijn hoofd momenteel in de vakantie modus staat, vandaar een wat langer verhaaltje als gebruikelijk.

Iedereen weet dat ik al zo’n twee-en-een-half jaar bij Andy’s Kitchen werk, echter begon heel veel werk routine te worden en de uitdaging ebte langzaam weg, na een zoektocht op internet kwam ik een vacature op texel tegen ‘Allround Hotelmanagement Medewerker’… Na 2 gesprekken kreeg ik aan het einde van het 2e gesprek te horen dat ik ben aangenomen. In augusutus ga ik 2 weken volledig meedraaien en in het half jaar daarna ook, met als doel om uiteindelijk in de weekenden de verantwoordelijkheid over het hotel op mij te nemen. Een mega-uitdagende en spannende functie natuurlijk die 100% aansluit op mijn opleiding.

Over opleidingen gesproken; ik ben door naar het 3e jaar van de opleiding, ik moet alleen nog 2 dagen praktijk inhalen en dan heb ik 100% gescoord op dit jaar. Volgend jaar begin ik in Amesfoort waar ik met de scepter ga zwaaien op leerhotel het klooster in Amersfoort, in het restaurant om precies te zijn.

Na heel frankrijk gezien te hebben vertrek ik donderdag voor een week naar ItaliĆ«! M’n vader & Linda vonden dat ik wel een vakantie verdiend had dus vroegen zij mij een weekje over te komen. Zo gezegd zo gedaan dus donderdag vlieg ik om 14.00 vanaf schiphol. Het is ondertussen een goede 6 jaar geleden dat ik gevlogen heb, benieuwd of ik het nog kan…..

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>