Nieuwe Racefiets

Posted September 10th, 2006 by Dentheman. Comments (2).

Vanmorgen in alle vroegte (en rust) kwam m’n vader me ophalen voor een retourtje Amsterdam. Daar rond half tien aangekomen om te kijken voor een racefiets, ik was vorige week ook al bij een racefiets wezen kijken hier in Den Helder maar helaas, die framemaat was te klein. Nu zag mijn vader vandeweek precies dezelfde fiets (alleen dan de goede maat) op marktplaats staan maar dan in Amsterdam. Dus vanmorgen wezen kijken en kon eigenlijk geen nee zeggen tegen de ongeveer 8 jaar oude racer die in nieuwstaat verkeerde. Na wat wikken en wegen over de prijs vertrokken wij weer naar Den Helder met een prachtfiets rijker 😀
Vanmiddag wat poetswerk verricht en bewonder hieronder het resultaat 😉

Klik hier voor meer Foto's
Klik op het plaatje voor meer foto’s

De fiets rijdt helemaal geweldig, het enige wat ik er nog aan wil veranderen is een ander zadeltasje, 2 nieuwe bidonhouders kopen en die rood spuiten. Daarbij moet ik ook nog 2 nieuwe buitenbandjes kopen, 2 nieuwe pedalen en ik denk dat ik gelijk 2 nieuwe setjes remblokken eropzet.

2 Responses to “Nieuwe Racefiets”

  1. Sander

    Nice men! 😉

    Dennis Says: Jazeker

  2. Thomas

    wat een lief katje

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>