Vernes

Posted October 26th, 2006 by Dentheman. Comment (0).

Gisteravond heb ik mezelf weer super vermaakt in schagen, ik en Marijn vertrokken met de trein van 7 uur vanuit Den Helder naar schagen, om half 8 zaten we gezellig aan de thee bij m’n oma. Niet veel later werd Ben ook afgezet en na het opmaken van de bedden gingen we naar het centrum toe, met als bedoeling de vernes in te gaan, maar de lange rij (zeker 1,5 uur) liet ons ertoe besluiten dat we eerst in wat andere tenten zouden gaan ‘hangen’ zo hebben we ons tot 11 uur vermaakt met fruitautomaten en dartspellen. Om 11 uur hebben Ben en ik Marijn naar bed gebracht want die was niet lekker en ligt nu met 39 graden koorts op bed.

Helaas zonder Marijn kon de pret beginnen, na een half uurtje kou-kleumen in de rij konden we de warme en gezellige (drukke!) vernes betreden, na veel getuur naar vrouwelijk schoon en natuurlijk Herman, (wat is die gast een vrouwenmagneet zeg :D) zijn Ben en ik ook maar de dansvloer opgegaan om de nodige ‘chickies’ te versieren 😉 Na afloop lekker naar bed gegaan en ‘s ochtends heerlijk ontbeten, oma had broodjes in de oven, gekookt eitje, onbeperkt thee. Oftwel: het is heel goed bevallen! (volgende keer weer? 😉 )

Ben en ik

Ik en Ben
klik hier of op het plaatje voor meer foto’s

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>